Skoči na sadržaj

Predsjednik skupštine

Danilo Popović

Danilo Popović, predsjednik Skupštine Unije srednjoškolaca Crne Gore. Maturant i član djačkog parlamenta Škole za srednje i više stručno obrazovanje “Sergije Stanić” u Podgorici. Takodje je i član Koordinacionog odobra Mreže za Globalno obrazovanje u Crnoj Gori. Govori engleski i italijanski jezik, a slobodno vrijeme provodi uz gitaru i knjige. Zainteresovan za medije i informacione tehnologije.

Sekretarka skupštine

Milica Miranović

Milica je maturantkinja matematičkog odjeljenja Gimnazije “Slobodan Škerović” i član volonterskog kluba od početka srednjoškolskih dana. Dvije godine je bila stipendistkinja “Access microscolarship programa” implementiranog od strane State departmenta i Američke ambasade u Podgorici. Aktivan je član zajednice i volonter u Omladinskom centru Podgorica. Tečno govori engleski jezik, a takođe se služi italijanskim i njemačkim jezikom. U Uniji je od 2018. godine kada je istovremeno izabrana i za poziciju sekretarke u Skupštini.

Delegati

Delegati UNSCG

Skupštinu Unije srednjoškolaca čine njeni delegati koji su predstavnici svojih škola iz čitave Crne Gore. Pokrivamo 3 regije. Za više detalja kliknite na dugme.