Skoči na sadržaj

Ljetnji kamp “Pokreni se i uživaj”

Kamp će se održati u Domu solidarnosti u Sutomoru od 01.09.2017. do 07.09.2017. godine.

Mladiinfo Montenegro je za svoje učesnike spremila veliki broj različitih aktivnosti, sportskih takmičenja i interaktivnih predavanja kako voditi aktivan i zdrav život.

Polaznici škole imaće priliku pa se upoznaju sa pravilima igranja kao i da odigraju utakmicu fudbala, košarke, vaterpola i odbojke. Na kampu će takođe biti časovi zumbe, fitness-a i joge. Uz tradicionalne crnogorske igre biće organizovana takmičenja kao i zajednička druženja na plaži. Osim praktičnog dijela sportskih disciplina polaznici će imati predavanja od vrsnih stručnjaka iz oblasti sporta i zdrave ishrane.

Program će biti prilagođen kako mladima koji se aktivno bave sportom, tako i onima koji su manje iskusni vole dobro druženje, zabavu i igru.

Cijena škole iznosi 180,00 eura za prijave poslate do 01.06.2017. godine sa mogućnošću plaćanja u dvije rate.Za prijave poslate od 01.06.2017. godine do 20.07.2017. godine cijena iznosi 230,00 eura sa mogućnošću plaćanja u dvije rate.

U cijenu su uključeni smještaj, hrana, prevoz od Podgorice do Sutomora i sve aktivnosti koje je ova organizacija spremila za program.

Možete se prijaviti popunjavanjem aplikacione forme:

Prijavni formular za ljetnji kamp
http://mladiinfo.me/ljetnji-kamp-sporta-i-zdravih-stilova-…/

Više informacija možete dobiti  putem mejla : kontakt@mladiinfo.me