Skoči na sadržaj

Moje dugogodišnje iskustvo u Uniji srednjoškolaca

Kao delegat u Uniji i Skupštini srednjoškolaca Crne Gore ispred JU Srednje elektro-ekonomske škole u Bijelom Polju obogatio sam svoj srednjoškolski život jakim iskustvima, na kvalitetan način ispunio svoje slobodno vrijeme i neopisivo mnogo poboljšao lične stavove po pitanju aktivizma.
Zanimljiva činjenica je da pri radu u ovoj krovnoj organizaciji učeničkih parlamenata ne postoji prepreka i ne postoji individualni rad i uspjeh, već zavidna kolegijalnost oplemenjuje cjelokupan rad i zalaganje.
Niz lijepih trenutaka sam proveo kao član ove organizacije gdje se izuzetno poštuje i cijeni svaki delegat, gdje se vrednuje i trud i rad i gdje ništa ne može biti nezapaženo.
Konstantno se Unija zalaže za edukaciju svojih članova, za dobar interpersolnalni odnos delegata i organizacija je uvijek raspoložena da da odgovore  na sve učeničke nedoumice.
Takođe, čast mi je i zadovoljstvo što imam mogućnost da podijelim svoje iskustvo sa vama, dragi čitaoci! Završiću sa jednom porukom: Ukoliko ikada budeš imao mogućnost da budeš član Unije, sa zadovoljstvom prihvati ovaj poziv, a ako ne, onda prati njen rad i siguran sam da ćeš i kao srednjoškolac i kao čovjek biti ponosan što nešto tako postoji u tvojoj državi!
Miloš Baošić, učenik JU Srednje elektro-ekonomske škole u Bijelom Polju