Skoči na sadržaj

10 razloga zašto biti delegat/kinja

Konkurs za prijem delegata/kinja Unije srednjoškolaca Crne Gore je uveliko u toku.

Ove godine će čak 41 srednjoškolac dobiti priliku da postane član naše organizacije, a ukoliko se pitate šta članstvo znači, koje su njegove prednosti i kakve vam benefite može donijeti, PR tim je za vas pripremio 10 razloga zbog kojih jedan srednjoškolac treba biti dio Unije srednjoškolaca.

1. ISKUSTVO

Tokom članstva u Uniji srednjoškolaca steći ćete veliko i nezaboravno iskustvo.

2. BIĆETE GLAS VAŠE GENERACIJE

Bićete spona između vaše škole i Unije srednjoškolaca Crne Gore.

3. ZNANJE

Naučićete mnogo tokom svih edukativnih radionica koje Unija organizuje, ali ćete učiti i jedni od drugih.

4. DOPRINESITE POBOLJŠANJU ZAJEDNICE

Svojim idejama možete doprinijeti rješavanju problema sa kojima se srednjoškolci u vašoj zajednici suočavaju i na taj način doprinijeti njenom poboljšanju.

5. DRUŽENJE

Upoznaćete veliki broj mladih ljudi iz svih krajeva Crne Gore i sklopiti prijateljstva za čitav život.

6. BUDITE UVIJEK U TOKU

Samim članstvom u Uniji srednjoškolaca, nalazite se u grupi svojih vršnjaka koji su među prvima obaviješteni o svim novinama koje se tiču srednjoškolskog obrazovanja, i na taj način se ne možete susretati sa dezinformacijama.

7. NOVE ŽIVOTNE PRILIKE

Tokom članstva u Uniji imaćete brojne prilike za učešće na različitim projektima, seminarima, događajima, a neki od njih mogu predstavljati i novu prekretnicu u vašem životu.

8. UNAPRIJEDITE SVOJE VJEŠTINE

Članstvom u Uniji srednjoškolaca nećete imati priliku samo da doprinesete zajednici, već i ličnom napretku – usavršavanjem svojih sposobnosti i potencijala na različite načine.

9. UČESTVUJTE U REALIZACIJI PROJEKATA

Unija srednjoškolaca tokom godine realizuje više važnih projekata, a vi kao delegati imate prednost da učestvujete i u organizaciji i realizaciji nekih od njih.

10. DIO STE KROVNE ORGANIZACIJE SVIH UČENIČKIH PARLAMENATA CRNE GORE

Sama činjenica da pripadate jedinoj organizaciji koja povezuje sve srednjoškolce jedne države, čini vas da se osjećate ponosnim i zadovoljnim!

Ukoliko sve ovo želiš, dopada ti se i smatraš da si prava osoba za to, pridruži nam se!

Prijave traju do 17. oktobra do 23:59h, a više informacija o samom konkursu, kao i prijavni formular, možete pronaći klikom na link.