Skoči na sadržaj

Dodjela nagrada povodom završetka Takmičenja za najbolji učenički parlament

Povodom uspješnog završetka trećeg takmičenja za najbolji učenički parlament, Unija srednjoškolaca je u saradnji sa Ministarstvom prosvjete Crne Gore organizovala svečanu dodjelu nagrada i diploma za najjaktivnije parlamente u školskoj 2017/2018. godini.
Na Takmičenju za najaktivniji učenički parlament ove godine je učestvovalo preko 30 učeničkih parlamenata. Prvo mjesto na takmičenju pripalo je parlamentu JU Srednje mješovite škole “17.septembar” – Žabljak. Drugo mjesto zauzeo je parlament JU Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola Bar, treće mjesto Gimnazija “Niko Rolović”, Bar, a predstavnike parlamenata je pored predstavnika Ministarstva, Veljka Tomića pozdravila i Indira Količić, podpredsjednica Upravnog odbora Unije srednjoškolaca Crne Gore.
Za prvoplasirani parlament Ministarstvo je obezbijedilo računar, za drugoplasirani projektor, a za trećeplasirani štampač. Svečanosti su prisustvovali i predstavnici četvrtoplasiranog učeničkog parlamenta JU Srednja stručna škola Cetinje, kao i petoplasiranog učeničkog parlamenta JU Srednja elektro – ekonomska škola – Bijelo Polje kojima su uručene pohvale.