Skoči na sadržaj

Tematska sedmica u Tivtu

 utorak

Učenički parlament KSI-a je posljednju sedmicu marta označio kao temtasku sedmicu te školske godine, pa su u toj školi svaki dan te sedmice obilježili na poseban način.
U ponedeljak su članovi kuća dobijali poene ako su na aktivnost došli u bojama kuće kojoj pripadaju, a za zadatak su imali da povezani u “vozić” pronađu 10 balona skrivenih svugdje po školi,
U utorak nastavnici i učenici škole bili su dužni na nastavu pojaviti se u pidžamama i tako u opuštenijoj atmosferi proveli školski dan. Istog dana su u školi prodavani kolači od čijih prihoda će se finansirati dalje aktivnosti parlamenta.
“Luda srijeda” obilježena je na sljedeći način-učenici i nastavnici škole su na nastavu došli obučeni na neobičan način i tako skupljali poene za svoje kuće. Po završetku nastave organizovali su gruone igre za sve.
U četvrtak, 30. mart, na prijedlog Učeničkog parlamnta u školi je vladala atmosfera osamdesetih i devedesetih te su i osoblje i učenici bili obučeni shodno temi, a muzika se puštala na pauzi i tokom časova na kratko kada bi svi plesali. Tog dana je u školi napravljeno i mjesto za fotografisanje.
Suprotni petak podrazumijevao je podizanje svijesti o toleranciji i jednakosti tako što su svi oblačili garderobu suprotnog pola i stila.

srijeda

DODJELA BODOVA

II STEPEN DODJELE BODOVA

Ostale aktivnosti 5×3 boda- 15 bodova

UKUPNO BODOVA-15 BODOVA