Skoči na sadržaj

Program za "Dan srednjoškolaca" učenika Gimnazije,,Miloje Dobrašinović"

Program za “Dan srednjoškolaca” učenika Gimnazije,,Miloje Dobrašinović” iz Bijelog Polja bio je edukativno-zabavnog karaktera. Prvi dio sastojao se iz govora direktora škole i presjednice parlamenta. Zatim je uslijedila prezentacija koju je spremila Jovana Marsenić, a koja je podsjetila prisutne goste zašto je taj datum bitan i za one koji ne znaju šta je “Dan Srednjoškolaca”. Prezentacija je takođe predstavila dosadašnje uspjehe parlamenta.
bpg   bpg6

Uslijedio je i zabavni program. Najviše ovacija dobili su učenici koji su spremili dio iz filma “Lajanje na zvezde” i nasmijali publiku. U sklopu zabavnog programa našli su i besjeda, ples, duet “Natalija i Isidor”, mini skeč na temu “Ženski razgovori” i na samom kraju naši srednjoškolci u sklopu svojeg benda zajedno sa svim učesnicima programa pjevali su pjesme karakteristične za srednjoškolce.

bpg4   bpg8

Prije ovog događaja pedagog škole, Ajsela Madžgalj i delegat Unije Srednjoškolaca, Jovana Marsenić, učestvovali su u jutarnjem programu i dali više informacija o Danu Srednjoškolaca kao i Uniji, koja je bila inicijator ovog događaja. Takođe promociju su izvršili i na društvenim mrežama.

bpg7

 

DODJELA BODOVA:

II stepen dodjele bodova
Kulturna manifestacija – 3 boda
Edukativna tribina – 3 boda

III stepen dodjele bodova
Društvene mreže – 2 boda
Mediji – 3 boda

UKUPNO 11 BODOVA