Skoči na sadržaj

Kulturna manifestacija

Na incijativu Učeničkog parlamenta SMŠ “17. septembar”, a uz pomoć profesorica: Miladinke Pejović, Anite Adžić, Gordane Ćurčić, Milice Šibalic i Milanke Zarubice, kao i uz saradnju sa Učeničkim parlamentom iz OŠ “Dušan Obradović”, Obrazovnim centrom – Šavnik, organizovana je kulturna manifestacija, koja je obuhvatala takmičenje za izbor Zlatnog glasa škole, recitacije folklor i skečeve. Takođe, u sklopu manifestacije organizovan je i Kviz znanja, na kojem su svi učenici pokazali da posjeduju zavidan nivo znanja iz različitih oblasti, odgovorivši tačno na svako postavljeno pitanje.
Realizaciji ovih aktivnosti, podršku je pružila i Katarina Grdinić, profesorica muzičkog u Njemačkoj, čija su tri učenika uzela učešće u novogodišnjem festivalu. Katarina je bila član žirija za izbog Zlatnog glasa škole, zajedno sa profesorom Mirojem Džabasanom, profesoricom Jelenom Obradović, psihologom Borivojem Raičevićem i profesoricom Milojkom Stijepović. Titulu ovogodišnjeg Zlatnog glasa škole osvojila je Irida Karamintziou iz Grčke, koja odnedavno na Žabljaku živi i uči.
Ova manifestacija je posjećena u velikom broju.
Učenici su ovim povodom uradili i dva panoa.
Istovremeno se odvijala i humanitarna akcija ‘’Izmamimo osmijeh više’’’. Odnosila se na ukupno građanstvo, sa ciljem da se prikupi novac za djecu koja su korisnici socijalne pomoći.
Aktivnost je objavljena u dnevinim novinama, Vijesti.

DODJELA BODOVA
II stepen dodjele bodova
Kulturno-humanitarna aktivnost- 5 bodova
III stepen dodjele bodova
Saradnja na opštinskom nivou-2 boda
Saradnja sa osnovnimom školom-2 boda
IV stepen dodjele bodova

Mediji-2 boda
V stepen dodjele bodova
Aktivnost je posjećena u velikom broju- 1 bod
UKUPNO BODOVA: 12