Skoči na sadržaj

Integrisani izvještaj-Gimnazija ,,Slobodan Škerović''

Predstavnici Učeničkog parlamenta Gimnazije ,,Slobodan Škerović” su u četvrtak, 10. maja 2018. godine,  na Ekonomskom fakultetu uručili donacije prikupljene za štićenike Dječjeg doma „Mladost“ u Bijeloj, a sve u okviru humanitarne akcije Njihov osmijeh vrijedi više.

U okviru saradnje Učeničkog parlamenta i Zavoda za transfuziju krv u utorak, 24. aprila 2018. godine, dobrovoljno su dali krv učenici škole. Akciji su se pridružili i profesori Zoran Pejović i Milica Miranović.

Na Sajmu knjiga je održan panel pod nazivom Šta Gimnazija pruža, na kojem su sem direktorice Zoje Bojanić – Lalović govorili I bivši  gimnazijalci – Radosav Babić, pomoćnik ministra ekonomije, Andrija Klikovac, magistrant Univerziteta u Rimu i Dušan Kovačević, glumac. Predstavnici Učeničkog parlamenta, koji su pored realizacije događaja učestovovali i u samoj diskusiji, dali su značajan doprinos organizaciji ove promocije i pitanjima za paneliste kao i aktivnim učešćem doprinijeli kvalitetu diskusije. Moderator panela bio je predsjednik Učeničkog parlamenta škole Andrej Vukčević.
DODJELA BODOVA
II stepen dodjele bodova
Humanitarna akcija-4 boda
Ostale aktivnosti-3 boda
Edukativna tribina II-4 boda
UKUPNO BODOVA-11 BODOVA