Skoči na sadržaj

Novogodišnji festival

 

Članovi Učeničkog parlamenta SMŠ ”17.septembar”, realizovali su 25. decembra 2015. godine kratki kulturno-edukativni program.
Program je počeo u 18:00 časova , a cilj je bio da se u sugrađanima probude neka pitanja o životu, ljubavi , odrastanju, ali naravno i da se opuste i bar na trenutak zaborave na probleme modernog svijeta.
Vratili su se kratko u svijet bajki i priča , kroz dvije predstave , rađene na osnovu knjige Lek od breskvinog lišća, književnice Zorice Kuburović, a u izvedbi učenika od prvog do četvrtog razreda gimnazije.
Nakon predstava održano je takmičenje “Zlatni glas škole”, za čiju pripremu su se pobrinule profesorica Anita Adžić i profesorica Milanka Zarubica.
Dok je žiri sumirao svoje utiske, učenice Obradović Bojana, Stijepović Nađa i Stešević Anđela uz pratnju gitara , na kojima su svirale Karadžić Katarina, Pješivac Anja i Motika-Raonić Dajana, izvele su pjesmu Lelo , Dina Merlina.
Pobjedu je odnijela Anđela Stešević , sa maksimalnim brojem bodova jer je od svakog člana žirija dobila najveću ocjenu. Za kraj je još jednom izvela ovu kompoziciju i time zatvorila novogodišnji festival. Utisci publike bili su više nego  pozitivni.

DODJELA BODOVA
II stepen dodjele bodova
Kulturna manifestacija – 3 boda
Edukativna tribina – 3 boda

III stepen dodjele bodova
Oglasna tabla škole – 1 bod

UKUPNO 7 BODOVA