Skoči na sadržaj

Dan zaljubljenih u Srednjoj stručnoj školi – Berane

Učenički parlament Srednje stručne škole se ove godine posebno potrudio oko dekoracije i pripreme Dana zaljubljenih. Zahvaljujući idejama članova parlamenta, škola je dobila potpuno drugi izgled, u odnosu na stalni.
Na samom ulazu u hol, nalazila se kutija za pisma, a jedan dio bio je okićen balonima, samolepljivim porukama koje su bile izlepljene na tabli i na kojoj su učenici mogli ostavljati svoje omiljene citate, poruke i slično, crvenim trakama koje suvisile sa plafona, kao i takođe stepenište koje je bilo ukrašeno crvenom trakom, od početka do kraja.

dskaeas

Za ovaj dan, Učenički parlament je pripremio par stvari koje su se dopale učenicima. To su pisanje pisama, muzika između svakog malog odmora, kao i nagradnu igru, odnosno večeru za najsrećniji par.
Ove godine su uspijeli da naprave i saradnju sa Gimnazijom „Panto Mališić.“
Postignut je dogovor da pisma kruže kroz ove dvije škole, što znači da su učenici naše Srednje stručne škole mogli pisati pisma za Gimnaziju i obrnuto. Sva pisma su podeljena nakon Dana zaljubljenih, kada su bila pregledana i adresirana na određenu adresu.
Takođe, imali su i muziku posle svakog malog odmora. Jednog učenika je parlament zadužio da pušta najljepše ljubavne pjesme posle svakog časa, što je dobilo mnoge pohvale od strane uprave i profesora.
Kako je direktor škole, dao novčana sredstva za dekoracije u vrijednosti od 40e, tako je i ostalo dovoljno novca kako bi se uplatila večera za najsrećniji par. Pored kutije u kojoj su učenici stavljali svoja pisma, takođe se i nalazila i jedna  kesa u kojoj su učenici stavljali svoje ime i ime svoje druge polovine. Na kraju dana, posle šestog časa predsjednik Učeničkog parlamenta BegovićHamdija je nasumice izvukao papir sa imenimasrećnog para, i uručio im kupon za večeru za dvoje u restoranu „Ambiente.“

iop

 

DODJELA BODOVA:

II stepen dodjele bodova
Ostale aktivnost – 3 boda

III stepen dodjele bodova
Saradnja na opštinskom nivou – 3 boda

UKUPNO: 6 bodova