Skoči na sadržaj

Konkurs za prijem delegata i delegatkinja u UNSCG


U susret Generalnoj skupštini, koja nas očekuje krajem oktobra, rukovodstvo Unije srednjoškolaca raspisuje konkurs za čak 40 novih članova naše organizacije!
Ako želite da predstavljate vašu školu u krovnoj organizaciji Učeničkih parlamenata u Crnoj Gori sve što treba da uradite je da popunite prijavni formular i napišete esej.
Delegati i delegatkinje Unije srednjoškolaca čine Skupštinu organizacije i oni su spona između rukovodstva Unije i srednjih škola.
Članstvom u Uniji srednjoškolaca dobijate status delegata/kinje na period vašeg srednjoškolskog školovanja.
Dobijate mogućnost da postanete dio Rukovodstva Unije srednjoškolaca (Upravnog odbora) – interni konkurs će uslijediti nakon objavljivanja rezultata javnog konkursa za delegate/kinje.
Kreiraćete i realizovati aktivnosti Unije srednjoškolaca.
Dobijate mogućnost da stičete nova znanja, da učestvujete na seminarima, radionicama, obukama. Da budete aktivni članovi svoje zajednice, da se upoznajete sa vršnjacima iz drugih gradova, ali i država.
I još mnogo toga, što u narednim danima možete saznati putem naših društvenih mreža!
Detalje konkursa, kao i link za prijavni formular možete naći u sljedećem dokumentu:
 
[button link=”https://drive.google.com/file/d/1Z4tvSb8OQV4o9CXF8fXRuHjEWgl0DHd_/view?usp=drivesdk” color=”purple” newwindow=”yes”] Konkurs za delegate i delegatkinje[/button]
[button link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyqDhogbBdMiW4zBBy5L8fp6MD5GZFeQV9vXZTgfp3UPAm2g/viewform” newwindow=”yes”] Formular za prijavu[/button]
Konkurs traje do 04. oktobra 2020. godine do 23:59h.
Pristigli radovi će biti bodovani od strane rukovodstva UNSCG, a rezultati će biti objavljeni na sajtu najkasnije 7 dana od zatvaranja prijave (do 11. oktobra).
Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati putem naše e-mail adrese unijasrednjoskolacacg@gmail.com