Skoči na sadržaj

REZULTATI KONKURSA ZA DELEGATE U UNSCG

Konkursom je traženo pet delegata, ujedno i učesnika III Generalne Skupštine, a nakon sastanka rukovodstva Skupštine, Generalnog sekretara i Upravnog odbora odlučeno je da se broj mjesta proširi u skladu sa mogućnostima organizacije. Donesena je odluka da konkursom bude primljeno 15 kandidata.

Izbor kandidata vršilo je osam članova rukovodstva Unije srednjoškolaca i to na način što su, pojedinačno, kandidatima dodjeljivali bodove od 1 do 23.
Podsjećamo da će primljeni kandidati zajedno sa ostalim delegatima organizacije biti učesnici III Generalne Skupštine koja će se održati u periodu od 3. do 5. novembra u hotelu ‘Palas’ u Petrovcu, a koja se organizuje uz pomoć SHL fondacije iz Berlina.
Kandidati koji su konkursom postali delegati u Uniji srednjoškolaca Crne Gore su: Katarina Šćepanović, Marta Martinović, Kanita Šabotić, Edis Markišić, Elma Balota, Marko Milikić, Nina Nikčević, Edvin Medunjanin, Ana Andrić, Miloš Đuranović, Darko Daković, Anja Raičević, Nemanja Mijović, Dejan Bešović i Filip Drobnjak. 
Prijavljeni kandidati imaju pravo da na e-mail adresu unijasrednjoskolacacg@gmail.com dostave zahtjev za uvid u bodovnu listu u roku od 7 dana od dana objavljivanja rezultata.