Skoči na sadržaj

REAGOVANJE NA NAVODE PORTALA IN4S

Nakon objave članka na portalu in4s u kojem se u jednom dijelu teksta navode netačni podaci, imamo potrebu da javnosti prenesemo naše reagovanje redakciji portala In4s.
Dopis portalu In4s:
Poštovani predstavnici redakcije In4s,
Nakon medijskog članka objavljenog 09.03.2020. godine pod naslovom „Кomitama dosta i pola sale – Novak Adžić poručio: Zvanična zastava SPC okupacioni simbol“ u kojem se pominje Unija srednjoškolaca Crne Gore, imamo potrebu za demantovanjem navedenog uz molbu da se Unija srednjoškolaca Crne Gore ne veže sa političkim temama.
Kako je u gorenavedenom tekstu objavljeno da je na skupu Crnogorskog pokreta, Dukljanske akademije nauka i umjetnosti i Fondacije „Sveti Petar Cetinjski“ održanom u Baru 07. marta 2020. godine navedeno da je govorila Indira Količić, potpredsjednica Unije srednjoškolaca i regionalna koordinatorka, izjavljujemo sljedeće:
Indira Količić, koja je bila jedna od govornica na navedenom događaju, pomenute pozicije u Uniji srednjoškolaca Crne Gore obavljala je u periodu 2017-2019. godine. Na skupu je govorila i bila predstavljena kao jedan od najboljih barskih studenata, a ne kao neko ko govori ispred Unije srednjoškolaca Crne Gore.
Stoga tražimo od vas da ispravite navedeno.
S poštovanjem,
Upravni odbor Unije srednjoškolaca Crne Gore