Skoči na sadržaj

Izlet parlamentaraca

Članovi parlamenta gimnazije  “Niko Rolović” pokrenuli su inicijativu za organizovanje proslave povodom završetka trećeg klasifikacionog perioda za sve učenike koji su članovi učeničkog parlamenta.

Rukovodstvo parlamenta je o sprovođenju te ideje razgovarali sa upravom škole. U razgovoru koji su predstavnici učeničkog parlamenta postigli sa upravom škole određeno je da datum za sprovodjenje ideje o proslavi bude 01. april. Kada je većina parlamentaraca pristigla na odabrano mjesto, započela je i proslava uz pripremanje hrane i svega što je bilo neophodno za realizovanje ove ideje. Da atmosfera na proslavi bude još bolja, doprinijela je i muzika kao i neke od sportskih aktivnosti koje su članovi parlamenta organizovali. Novac za organizovanje proslave bio je sakupljan u danima koji su prethodili dogovorenom.

 Glavni cilj iniciranja ideje o ovoj proslavi bilo je i zbližavanje članova parlamenta kao i stvaranje bolje povezanosti među njima, ne samo kao učenicima koji predstavljaju članove parlamenta vec i njima kao prijateljima.

DODJELA BODOVA

II STEPEN DODJELE BODOVA

Ostale aktivnosti-3 boda

UKUPNO BODOVA-3 BODA