Skoči na sadržaj

Dan zaljubljenih

Učenici koji pohađaju Gimnaziju  “Niko Rolović”, na inicijativu predstavnika učeničkog parlamenta te obrazovne ustanove, proslavili su Dan zaljubljenih u holu škole, zajedno sa profesorima i ostalim zaposlenima.
  Predstavnici učeničkog parlamenta Gimnazije su dva dana prije zvanične proslave radili na pripremama za proslavu, kako bi doživljaj gimnazijalaca bio potpuniji i u skladu sa dosadašnjom tradicijom Gimnazije, kada je riječ o proslavi Dana zaljubljenih. Svako od predstavnika učeničkog parlamenta, imao je svoju ulogu u pripremama, tako da je svako od njih imao posebno i podjednako važno učešće u realizaciji ove aktivnosti.
  Priprema za proslavu bila je sastavljena od niza aktivnosti među kojima je i tradicionalno pravljenje kolača koji bi su se na proslavi prodavali Takođe, parlamentarci su izradili i panoe sa brojevima gimnazijaca koji bi se priključili tradicionalnom izvlačenju papirića sa imenima koji su nosili razne izazove i zadatke.
Sastavni dio proslave, bilo je i kreativno ukrašavanje velikog panoa koji je bio postavljen u holu škole, na kom su gimnazijalci upisivali svoja ili imena simpatija kao i lijepe želje i ljubavne citate.
  Pored prodaje slatkiša i ostalih osmišljenih aktivnosti, gimnazijalci su mogli uživati i u kulturno-zabavnom programu koga su činili: recitacija učenice i delegatkinje Mirele Salihović, izvođenje kompozicija na klaviru, učenika prve godine gimnazije Dušana Vukčevića kao i karaoke u kojima se svaki gimnazijalac mogao oprobati.
  Na kraju, sav novac koji bude prikupljen od ove ali i ostalih aktivnosti koje gimnazijalci budu realizovali, služiti za otvaranje novčanog fonda gimnazije ” Niko Rolović” čija je osnovna svrha podržavanje i finansiranje aktivnosti UP-a gimnazije.
DODJELA BODOVA
II stepen dodjele bodova
Kulturna manifestacija-3 boda
Ostale aktivnosti-3 bodaUKUPNO BODOVA-6 BODOVA