Skoči na sadržaj

Aktivnosti UP tokom mjeseca februara

 

OBILJEŽAVANJE DANA ZALJUBLJENIH

valentinovo slika

Povodom 14.02.- Dana zaljubljenih, u SMŠ „Mladost“ je 15-og februara održan poetski čas. Organizovanju poetskog časa prethodio je literarni konkurs koji su, uz pomoć članova UP organizovali Aktiv nastavnika CSBH jezika i književnosti i Aktiv nastavnika stranih jezika. Članovi UP su, pored inicijative,  svoj doprinos dali  uređivanjem učionice  u kojoj je održan poetski čas, kao i promocijom tog događaja.
Obavještenje o ovom događaju bilo je istaknuto na oglasnoj tabli a nešto više o ovom događaju su u radio emisiji TeenCode-Radio Tivta govorili  članovi UP koji pohađaju novinarsku sekciju.

 

II) POSJETA OMLADINSKOM KLUBU

IMG 20160225 112358

Dana 25.02.2016. članovi Učeničkog parlamenta, zajedno sa pedagogicom škole, posjetili su Omladinski klub Tivat.
Učenici su u okviru posjete imali priliku da se upoznaju sa ovom organizacijom kroz prezentaciju spoljne saradnice OK Ivone Vukajlović. Ona ih je upoznala sa brojnim aktivnostima koje se realizuju u ovom klubu (radionice glume, muzičke radionice, radionice o prevenciji, kreativne i radionice o volonterizmu) i pokazala im kako se na zabavan i kreativan način mogu naučiti mnoge vještine, a ujedno ih i pozvala da se pridruže nekoj od brojnih radionice.
Ovom posjetom UP je ostvario kontakt sa značajnim tijelom lokalne zajednice, s kojim će u budućnosti realizovati određene akcije.

IMG 20160225 111419

 

DODJELA BODOVA

II stepen dodjele bodova
Kulturna manifestacija(poetski čas)-3 boda
Ostale aktivnosti (posjeta OK)-3 boda

III stepen dodjele bodova
Oglasna tabla škole-1 bod
Mediji-3 boda

UKUPNO 10 BODOVA