Skoči na sadržaj

Radio emisija beranske Gimnazije

U ovoj aktivnosti učestvovalo je 10 učenika, od čega je troje bilo u ulozi voditelja dok su ostali bili dio uredničkog tima. Emisija je bila tematskog  karaktera. Teme o kojima su govori su:

1. Povodom obilježavanja Dana Učeničkog parlamenta Gimnazije ,,Panto Mališić”, predsjendica Učenidkog parlamenta spremila je prilog o aktivnostima realizovanim toga dana. 
2. S obzirom na to da je u četvrtak, 16.02.2017.godine, održano finale debatnog takmičenja, Tijana Karličić uradila je intervju sa pobjedničkom ekipom i profesoricom Milom Barjaktarović Jelić, predsjednicom žirija.
3. U proteklom periodu ostvarena je saradnja ove škole sa Dnevnim centrom za djecu sa posebnim potrebama, tim povodom urađen je intervju sa Anom Drobnjak, psihološkinjom Dnevnog centra.
4. Beranski kraj poznat je po brojnim piscima i pjesnicima, koji su obilježili svoju epohu. Hristina Brarjaktarović pripremila je intervju sa učenicima ove škole koji se bave pisanjem poezije, kao i sa profesoricom Ljerkom Petković.
5. Milica Maslovarić napisala je prilog o hipnozi, kao izmijenjenom stanju svijesti i promjenama koje sama hipnoza prati.
6.Tema za Viber uključenja bila je ,,Da li treba dozvoliti korišćenje mobilnih telefona u nastavi?”.
7.Jelena Barjaktarović bila je zadužena za muzičku top listu.

 

DODJELA BODOVA:

II stepen dodjele bodova
Ostale aktivnosti (učešće u akciji Kancelarije za mlade) – 3 boda