Skoči na sadržaj

"Dani kulture i sporta"

 

sms1

11. februar, je bio posvećen nauci i sportu. U prijepodnevnim časovima održan je Festival nauke u kojem su izvodjeni  eksperimenti iz oblasti fizike, hemije,  koji su održani u prostorijama škole, za čiju organizaciju su bili zaduženi profesori Milojka Stijepović i Dejan Dajković. U realizaciji festivala osim Učeničkog parlamenta učestovalo je još dvadeset učenika srednje i osnovne škole. Festival su posjetili i učenici iz Šavnika, sa Njegovuđe i iz pljevaljske Gimnazije.
U poslijepodnevnim časovima održana je košarkaška utakmica između učenika naše SMŠ’’17.septembar’’ i Gimnazije ,,Tanasije Pejatovic“  iz Pljevalja

sms2

12. februara organizovano je druženje sa drugarima iz NVU ,,Zračak nade“  i JU Dnevni centar Pljevlja, na stazi ,,Javorovača“, gdje su gosti uživali u zimskim sportovima uz pomoć članova U
čeničkog parlamenta, volontera i profesora škole.

Nakon toga u prostorijama škole održana je likovna kolonija, gde su realizatori bili učenice Katarina Karadžić i Nađa Stijepović koje su prenosile stečena znanja sa pređenih obuka, kao i kurs o fotografiji, gdje je prezentaciju odradio profesor Dejan Dajković. 

sms3


Realizacija projekta protekla je u najboljem redu, na opšte zadovoljstvo svih učesnika bilo da su realizatori, ili posmatrači.

DODJELA BODOVA:

II stepen dodjele bodova
Ostale aktivnosti (učešće u realizaciji projekta)- 3 boda

UKUPNO: 3 boda