Skoči na sadržaj

Od Akcionog dana očekujem…

Prijave za Akcioni dan se polako bliže kraju, a iz dana u dan je sve veći broj prijavljenih volontera. Šta je to što motiviše mlade ljude da budu dio ovog projekta i koja su njihova očekivanja, u nastavku možete saznati od Marije, Artema i Ksenije, čija je prijava za učešće uspješno prihvaćena.

Marija Pavlović

“Maturantkinja sam Gimnazije “Niko Rolović” u Baru. Za Akcioni dan sam čula od drugarice, koja članica Unije srednjoškolaca, i ubijedila me je da se prijavim. Ispričala mi je sve o projektu – koja je njegova pozadina, zadatak i cilj, i odmah sam pristala, jer smatram da je to odličan način da učenici srednjih škola dobiju što više uslova za napredak tokom školovanja. Našla sam radno mjesto koje mi se veoma svidjelo i sada je još preostalo da prionem na posao! Prijavila sam se da volontiram u “Pikniku”. Očekujem, prije svega, uspješan radni dan, uspješno prikupljanje sredstava i na kraju, dobru zabavu.”

Artem Popov

”Ja sam iz Radovića, opština Tivat i učenik sam SMŠ ,,Mladost”. Drug me je obavijestio o Akcionom danu i o tome koja je njegova svrha, pa sam odlučio da se prijavim. Prijavio sam se za rad u Komunalnoj službi. Odlučio sam se za učešće jer sam želio da isprobam nešto novo i da pomognem onima kojima je potrebna pomoć.

Ksenija Savić

”Učenica sam prvog razreda gimnazije „Niko Rolović“ u Baru . Za Akcioni dan sam saznala od drugarice i to me je saznanje jako obradovalo. Prijavila sam se da učestvujem u projektu iz razloga što želim da dam doprinos mojoj školi i učeničkom parlamentu, ali i steknem novo iskustvo. Aplicirala sam za rad u NVO “Portret-u”. Od ovog projekta očekujem sticanje prvog radnog iskustva i da se ostvari ono za šta se zalažemo .
Unaprijed se radujem novom druženju!”

Zahvaljujemo našim budućim volonterima što su podijelili sa nama svoje stavove i radujemo se zajedničkom radu i druženju 1. oktobra. Ukoliko i vi želite da budete dio ove sjajne ekipe, još uvijek nije kasno da pošaljete prijavu. Čekamo vas!