Skoči na sadržaj

Mi smo motivisani rezultatima!

Ključ uspjeha je želja.

A naša želja je podstaknuta dobrim rezultatima.

Upravni odbor

Nađa Srdić

Predsjednica Upravnog odbora

Nađa Srdić je maturantkinja iz Kotora. Rođena je u Kotoru 2002. godine. Završila je osnovnu školu “Njegoš”, a maturantkinja je Srednje pomorske škole Kotor.

Nevena Jovanović

Pottredsjednica Upravnog odbora i članica UO zadužena za marketing i finansije

Nevena Jovanović je u Upravnom odboru zadužena za marketing i prikupljanje sredstava, a od aprila 2021. godine izabrana je i za potpredsjednicu Upravnog odbora. Nevena je učenica SMŠ “Vuksan Đukić” u Mojkovcu. Delegatkinja Unije srednjoškolaca je još od prvog razreda srednje škole.

Amina Bahović

Koordinatorka južne regije

Amina Bahović je regionalna koordinatorka aktivnosti za južnu regiju od marta 2021. godine. Maturantkinja je Gimnazije ,,Niko Rolović” u Baru, kao i Umjetničke škole osnovnog i srednjeg muzičkog obrazovanja za talente ,,Andre Navarra” u Podgorici.  

Nina Račeta

Koordinatorka centralne regije

Nina je koordinatorka centralne regije u Uniji srednjoškolaca od marta 2021. godine. Trenutno pohađa treći razred Filološke gimnazije „Slobodan Škerović” u Podgorici.

Aleksa Obradović

Koordinator sjeverne regije

Aleksa Obradović je rođen u Bijelom Polju gdje je završio Osnovnu školu „Marko Miljanov“, a sada je učenik četvrtog razreda Srednje elekto-ekonomske škole.

Ljubica Popović

PR

 

Ljubica je PR Unije od marta 2021. godine. Završila je Osnovnu školu “Vuko Jovović” i Gimnaziju “Petar I Petrović Njegoš” u Danilovgradu, a trenutno je studentkinja Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore. 

Skupština

Dunja Sekulović

Predsjednica Skupštine

Dunja je rođena u Podgorici i učenica je četvrtog razreda Gimnazije “Slobodan Škerović” kao i Srednje umjetničke škole za muziku i balet “Vasa Pavić” na baletskom odsjeku.

Elma Nurković

Sekretarka Skupštine

Elma dolazi iz Rožaja i učenica je četvrte godine srednje medicinske škole. Ima osamnaest godina i za sebe kaže da je za svoje godine postigla dosta stvari koje joj otvaraju vrata u budućnost.

Delegati UNSCG

Delegati

Skupštinu Unije srednjoškolaca čine njeni delegati koji su predstavnici svojih škola iz čitave Crne Gore. Pokrivamo 3 regije. Za više detalja kliknite na dugme.

Nadzorni odbor

Jovan Bojović

Član Nadzornog odbora

Jovan je prvi je predsjednik Unije srednjoškolaca Crne Gore, u periodu od 2015. do 2017. godine. Funkciju Generalnog sekretara Unije srednjoškolaca Crne Gore obavljao je od 2017. do 2019. godine. Student je specijalističkih studija na Pravnom fakultetu. Član je nadzornog odbora UNSCG od marta 2019. godine.

Indira Količić

Članica Nadzornog odbora

Indira Količić rođena je 15.10.1998. u Baru, gdje je kao učenica generacije završila osnovnu školu i barsku gimnaziju. Početak aktivizma obilježio je angažman u lokalnom učeničkom parlamentu, a neposredno nakon osnivačke skupštine, postala je delegatkinja organizacije ispred gimnazije “Niko Rolović”.

Andrijana Radović

Članica Nadzornog odbora

Andrijana Radović je diplomirana politikološkinja i licencirana omladinska aktivistkinja sa dugogodisnjih iskustvom iz oblasti omladinske politike. Rođena je u Nikšiću gdje je završila osnovno i srednje obrazovanje. Osnovne i specijalističke studije je završila na Fakultetu političkih nauka u Podgorici, na smjeru politikologija.