Anđela Stešević

Sekretar skupštine

O meni

Anđela je od osnivanja Unije bila koordinator sjeverne regije (2015-2017. godine). Od marta 2017. godine obavlja funkciju sekretara Skupštine.

Maturant je opšte Gimnazije SMŠ ’’17. septembar’’. Polaznik je ’’Škole ljudskih prava“, ljetnje škole krasa u Bugarskoj i Međunarodne škole ’’Obrazovanje mladih i tržiste rada’’ . Dobitnica je nagrade ’’Durmitorski vjesnik’’, a osvojila je i prvo mjesto na Međunarodnom takmičenju ’’Kras pod zaštitom – poklon za buduće generacije’’. Volonter je Kancelarije za prevenciju narkomanije i vršnjački edukator iste. Član je Književnog kluba Žabljak, koji je izdao njenu prvu zbirku pjesama ’’Pjesme iz snova’’. Bila je ’’Zlatni glas škole’’ , a učestvovala je i na najvećem dječijem muzičkom takmičenju u Crnog Gori ’’Crna Gora u ritmu Evrope’’.

Takođe, kao koordinator učeničkog parlamenta škole koju trenutno pohađa, organizator je brojnih aktivnosti na školskom i lokalnom nivou. Kao lične osobine ističe: odgovornost, originalnost, solidarnost, timski duh, empatiju, perfekcionizam, posvećenost, praktičnost, sofisticiranost, elokvenciju..

Koristi se engleskim i ruskim jezikom.