NVO Mladiinfo Montenegro poziva sve zainteresovane mlade ljude od 18 do 35 godina, da se prijave za ljetnji kamp “Pokreni se i uživaj”. Pruža se prilika svim ljudima koji su puni pozitivne energije, željni zabave, igre i druženja da provedu nezaboravnih sedam dana sa svojim vršnjacima iz čitave Evrope.

Kamp će se održati u Domu solidarnosti u Sutomoru od 01.09.2017. do 07.09.2017. godine.


Mladiinfo Montenegro je za svoje učesnike spremila veliki broj različitih aktivnosti, sportskih takmičenja i interaktivnih predavanja kako voditi aktivan i zdrav život.


Polaznici škole imaće priliku pa se upoznaju sa pravilima igranja kao i da odigraju utakmicu fudbala, košarke, vaterpola i odbojke. Na kampu će takođe biti časovi zumbe, fitness-a i joge. Uz tradicionalne crnogorske igre biće organizovana takmičenja kao i zajednička druženja na plaži. Osim praktičnog dijela sportskih disciplina polaznici će imati predavanja od vrsnih stručnjaka iz oblasti sporta i zdrave ishrane.


Program će biti prilagođen kako mladima koji se aktivno bave sportom, tako i onima koji su manje iskusni vole dobro druženje, zabavu i igru.


Cijena škole iznosi 180,00 eura za prijave poslate do 01.06.2017. godine sa mogućnošću plaćanja u dvije rate.Za prijave poslate od 01.06.2017. godine do 20.07.2017. godine cijena iznosi 230,00 eura sa mogućnošću plaćanja u dvije rate.


U cijenu su uključeni smještaj, hrana, prevoz od Podgorice do Sutomora i sve aktivnosti koje je ova organizacija spremila za program.

Možete se prijaviti popunjavanjem aplikacione forme:


Prijavni formular za ljetnji kamp
http://mladiinfo.me/ljetnji-kamp-sporta-i-zdravih-stilova-…/

Više informacija možete dobiti  putem mejla : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.