Dragi maturanti,


Oduševljeni smo i inspirisani vašim slikama sa ekskurzija! Pratimo vaše postove na društvenim mrežama i voljeli bismo da zajedno sa vama dijelimo ljepote evropskih gradova! Isto tako, smatramo da vaše slike zaslužuju da ih vidi što više ljudi!

 

Zbog toga, Unija je odlučila da organizuje takmičenje za NAJKREATIVNIJU SLIKU SA EKSKURZIJE! 

 

Takmičenje će se održati na našem Facebook profilu gdje će slike biti objavljene u posebnom albumu, a pobjeđuje ona sa najviše lajkova. Vaše slike nam možete poslati do 05. oktobra, na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na našu zvaničnu facebook stranicu. U mailu je potrebno naglasiti: ime, prezime, školu, odjeljenje i destinaciju gdje je fotografija napravljena. Glasanje će trajati od 5. do 10. oktobra a autor pobjedničke fotografije osvaja jednodnevni izlet do Dubrovnika za dvije osobe!

 

Šaljite nam fotografije i spremajte se za putovanje!

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda Crne Gore objavio je danas javni poziv za izbor članova Mreže zlatnih savjetnika.

Ministarstvo nauke i ove godine realizuje festival “Otvoreni dani nauke” kojim iz godine u godinu skreće pažnju javnosti na važnost nauke u društvu, aktuelne naučne teme, ličnosti naučnika, naučno obrazovanje. Ove godine festival će se održati od 9 - 11. oktobra.

Nakon radionica „Kako da pobijedite tremu i osvojite publiku i Društvene mreže – više od druženja” i drugog Hakatona za društvene promjene, tim "Kreaktivator" organizuje sedmu po redu UPSHIFT radionicu, na kojoj će se družiti timovi iz opština Bar, Budva, Herceg Novi, Kotor, Tivat i Ulcinj.

Ministarstvo prosvjete raspisalo je Konkurs za dodjelu 185 stipendija talentovanim učenicima osnovnih i srednjih škola u 2017/2018. godini.

Meeting 1080x810

Interni konkurs za člana Upravnog odbora zaduženog za koordinaciju aktivnostima u sjevrnoj regiji (regionalnog koordinatora).

Konkurs za upis na osnovne studije na Univerzitetu Crne Gore za studijsku 2017/18 godinu objavljen je u subotu, 08.07.2017. Prijave na konkurs podnose se u ponedjeljak 10. jul i utorak 11. jul 2017.godine 

NVO Mladiinfo Montenegro poziva sve zainteresovane mlade ljude od 18 do 35 godina, da se prijave za ljetnji kamp “Pokreni se i uživaj”. Pruža se prilika svim ljudima koji su puni pozitivne energije, željni zabave, igre i druženja da provedu nezaboravnih sedam dana sa svojim vršnjacima iz čitave Evrope.