Od sada na našem sajtu možete pronaći i blog, mjesto koje je rezervisano za vaše priče, iskustva, prijedloge, mišljenja....

Ukoliko želite da podijelite sa drugima vaše priče, iskustva i znanja blog UNSCG je pravo jesto za to! Ideja jeste da nam šaljete vaše tekstove: Možete slati svoje savjete, pisati o problemima u školi, vašim omiljenim mjestima, možete pisati o problemima sa kojima se srednjoškolci susrijeću… Bilo čemu što mislite da će zanimati druge! 

Pravila su jednostavna:

1. Napišete neki tekst koji vjerujete da će zanimati čitaoce. Može to biti vijest, neki vaši savjeti ili razmišljanje na neku temu… Ako vam je lakše, zamislite to kao da u školi pišete neki sastav na slobodnu temu ali da pišete o nečemu što vjerujete da će drugi voljeti da pročitaju!

2. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom ''Za blog99 . Naravno, predstavite nam se u par riječi a ako već imate svoj blog, navedite adresu – rado ćemo je objaviti na kraju teksta!

3. Tekst koji nam šaljete ne smije biti kopipejstovan (tj. preuzet od strane drugog autora). Takođe tekst koji sadrži rasističke, nacionalističke i uvredljive poruke neće biti objavljen.