Skoči na sadržaj

Šta o Akcionom danu kažu opštinski koordinatori?

Akcioni dan 2021 održava se sjutra, 1. oktobra. Pripreme se privode kraju, a uzbuđenje kod volontera koji će sjutra raditi na radnom mjestu koje je u skladu sa njihovim obrazovnim profilom raste. Ništa manje uzbuđeni nisu ni naši opštinski koordinatori koji su u prethodnom periodu vrijedno radili kako bi ovaj projekat bio što bolje organizovan.

Pored velike odgovornosti, obaveza i izdvojenog vremena naši koordinatori imaju samo lijepe riječi o ovom projektu. Šta za njih predstavlja Akcioni dan pročitajte u daljem tekstu.

“Akcioni dan za mene predstavlja lijepo putovanje i ogromno iskustvo. Rad sa mladim ljudima je nešto što me ispunjava i čini srećnom, a sam projekat ću pamtiti do kraja života. “

Milica Roćenović, Nikšić

“Akcioni dan predstavlja pravo mjesto i pravo vrijeme, gdje se korisno iskustvo ukršta sa novim poznanstvima ljudi sličnog interesovanja.”

Ana Koprivica, Podgorica

“Za mene Akcioni dan predstavlja poboljšanje zajednice za mlade i odličnu priliku da naši volonteri dobiju praksu koju obično nemaju u svojim školama”

Nemanja Bošković, Tivat

“Ne bih rekla da je Akcioni dan samo projekat koji daje mogućnost radnog iskustva. Pored toga je projekat koji približava srednjoškolcima život, budućnost, posao, a u istom potezu ih međusobno sprijateljuje i razbija neke stereotipe koje gaje prema društvu, radu, poslu, poziciji…”

Lea Rovčanin, Budva