Sastanak u Ministarstvu PNKS

Danas, 31. 03. 2021. godine, član Ekspertskog tima Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta Martin Ćalasan ugostio je predstavnike Unije srednjoškolaca Crne Gore.

Na sastanku su, ispred UNSCG prisustovali naši Vladimir Perazić i Dunja Sekulović koji su imali priliku da iznesu stavove srednjoškolaca koji se tiču trenutnog načina održavanja nastave, uzimajući u obzir da je u pojedinim školama nastava još uvijek online. Takođe, razgovarali su i o maturskim i stručnim ispitima, datumima istih i redukovanom gradivu, ali i o završetku trećeg klasifikacionog perioda i provjerama znanja.

Uvaživši sve što su naši predstavnici iznijeli kao probleme sa kojima se srednjoškolci trenutno suočavaju, gospodin Ćalasan je istakao da će sve škole na vrijeme biti obavještene o svim promjenama i dešavanjima i poručio da će i dalje osluškivati sve potrebe srednjoškolaca i u skladu sa tim djelovati.

Pozivamo sve srednjoškolke i srednjoškolce, da ukoliko imate bilo kakvo pitanje, problem ili sugestiju da nas kontaktirate putem e-mail adrese unijasrednjoskolacacg@gmail.com ili putem naših društvenih mreža.