Kviz opšteg znanja u Gimnaziji ''Panto Mališić''

Aktivnost je realizovana u cilju podizanja svijesti o značaju edukacije i obrazovanja na izgrađivanje ličnosti i samousavršavanje.

Organizovanje visokokvalitetnih obrazovnih programa tokom školovanja, motiviše djecu da nastave da se školuju i budu spremnija na izazove koji ih očekuju. Oformljeno je 20 ekipa, po tri učenika iz svakog odjeljenja.

Aktivnost je realizovana u tri kruga, nakon čega je uslijedilo veliko finale, u kojem su se sastala odjeljenja IV-2 i IV-4. Predstavnici IV-2: Nikola Adžić, Nermina Abdurahmanović i Gordana Mihajlović; a IV-4: Andela Vešović, Andela Marinković i Tanja Živković. Finalni kviz se sastojao iz nekoliko igara opšteg znanja, kao i igre asocijacija. Finalu je prisustvovalo 80 članova publike, predstavnici Učeničkog parlamenta, kao većina profesora.

Pobjedu je odnijela ekipa IV-2. Za pobjednike kviza Učenički parlament obezbijedio je nagrade u vidu knjiga.

Obrazovanje je uvijek bilo i uvijek će biti najefikasniji način za rješavanje problema svih vrsta. Ono se suprotstavlja neznanju i pomaže u stvaranju društva bez predrasuda, koje prihvata i poštuje svakog pojedinca.

DODJELA BODOVA:

II stepen dodjele bodova:
Ostale aktivnosti (kviz) – 3 boda

UKUPNO: 3 boda