Filmsko veče: Božićna čarolija

 

Knightsbridge Schools International Montenegro ima tradiciju organizovanja Filmskih noći za internacionalne praznike. Razlog organizovanja ovog i sličnih događaja je zabava i druženje između članova zajednice van radnih sati kako bi se postigli bolji odnosi i stabilnija atmosfera za rad.

U srijedu, 14. Decembra 2016. godine u 19:00h u kafeteriji Knightsbridge Schools International Montenegro bila je organizovana Filmska noć: Božićna Čarolija. Organizatori su  članovi Učeničkog parlamenta ove škole. Organizacija događaja uključivala je sprovođenje ankete za odabir filma, pravljenje postera za događaj, obezbeđivanje potrebne tehnologije, filma, hrane i pića kao i udobnog namještaja radi najboljeg utiska. Hrana i piće su bili donirani od strane Internata Knightsbridge International School Montenegro.
U 18:00 članovi učeničkog parlamenta su se okupili kako bi pripremili sve za događaj.
Gledao se film “Elf”, porodična komedija pogodna za svaki uzrast.
U 18:45 počeli su da dolaze svi zainteresovani za događaj (oko 30), učenici, osoblje i roditelji. Veče je završeno uz razgovor. 

Ovakvi događaji su  potrebni jednoj zajednici kako bi se stvorili dobri odnosi među članovima, što poboljšava rad. Svi, od najmlađih do najstarijih su uživali u filmu i druženju. Ovakav događaj koji se može relativno brzo organizovati, ostavlja veliki utisak na sve, zato je i postao tradicija KSI škole. Svakog puta je veći odgovor članova zajednice, pa je 14. decembra postignut rekord. U bliskoj budućnosti u planu su slični događaji.

DODJELA BODOVA

II stepen dodjele bodova
Kulturna manifestacija – 3 boda

UKUPNO: 3 boda