Skoči na sadržaj

Dan zaljubljenih

 

  

Dana, 15.02.2016.godine, Učenički parlament Srednje stručne škole iz Berana je obilježio Dan zaljubljenih. Osim „kutije ljubavi“, ovog puta članovi Učeničkog parlamenta su nakon završene nastave, 12.02.2016.godine, odlučili da odvoje malo svog vremena kako bi učinili školu „ljepšom“, postavili ispisane hamere i zakačili ukrase i balone, crvene i bijele boje, i iznenadili svoje drugare. Ukrasi su kupljeni zahvaljujući donaciji Uprave škole Učeničkom parlamentu, i uz pomoć koje su kupljeni slatkiši koji su se besplatno dijelili u ponedeljak, 15.02.2016.godine.

Ali, puni ideja i željni da pomognu i povećaju budžet Učeničkog parlamenta, svi članovi su jednoglasno odlučili da u ponedeljak, 15.02.2016.godine, prodaju svoje proizvode   ( pohovane palačinke i razne vrste kolača ) za vrijeme velikog odmora, i na taj način zarade novac za dalje projekte Učeničkog parlamenta.

 „Kutija ljubavi“ je bila postavljena u školskom hodniku i u petak, 12.02.2016.godine, od trećeg do sedmog časa, i u ponedeljak, 15.02.2016.godine, od prvog do četvrtog časa. Prodaja prozvoda Učeničkog parlamenta je bila na velikom odmoru, kada su ne samo učenici, već i profesori i Uprava škole, pokazali veliku zainteresovanost i kupili palačinke i kolače. Takođe, u toku svakog malog odmora i u toku velikog odmora, članovi Učeničkog parlamenta su puštali muziku, i učinili ovaj dan još ljepšim. Nakon završenog velikog odmora i prodaje, članovi Učeničkog parlamenta su se sakupili i razvrstavali „ljubavna pisma“, koja su dijelili u toku petog časa.

Ne samo da su se svi maksimalno potrudili i unijeli radost, igru i veselje u učionice i školske hodnike, već je i zarađen novac koji će omogućiti realizaciju daljih projekata Učeničkog parlamenta.

DODJELA BODOVA
II stepen dodjele bodova
Kulturna manifestacija – 3 boda

UKUPNO 3 BODA