Dan Srednje stručne škole – Berane

Organizacija istog i ove godine prepuštena je Učeničkom parlamentu, koji je za ovaj dan pripremio bogat kulturno-umjetnički program, turnir u fudbalu i jedan film (https://www.youtube.com/watch?v=HqYZQoY5gBs&t=177s)

Dan škole se održao u jednom većem kabinetu za informatiku.
U bogatom programu koji je trajao sat vremena, učestvovalo je oko 25 učenika među kojima su bili i predstavnici Učeničkog parlamenta.
Program je otvorio hor škole,  uz himnu Crne Gore a zatim su usledile brojne tačke koje su posetioce ostavile bez teksta.
Nakon hora, uslijedila je i recitacija „Pjesma za nas dvoje“ od Mike Antića koju je izvela Razija Agović. Nekoliko učenika je pripremilo folklornu igru pod nazivom „Vrsuta“
Zatim, učenici Jelena Ristić i Risto Lutovac su izveli svoju verziju izvorne pjesme „Zora zori petli poje“.
Nakon toga, profesori i svi posetioci imali su priliku da pogledaju jedan film koji su učenici sami režirali, i koji nosi naziv „Ja u ulozi profesora“, film možete i vi pogledat u navedenom linku.
Tokom programa, usledile su brojne recitacije, skečevi, i još mnogo toga…

Na kraju programa, svi zainteresovani su pošli da gledaju turnir u fudbalu koji se održao u školskoj sali između Srednje stručne škole i Gimnazije „Panto Mališić“.

DODJELA BODOVA:

II stepen dodjele bodova
Kulturna manifestacija – 3 boda
Ostale aktivnost (film) – 3 boda
Sportska aktivnost (turnir) – 3 boda

UKUPNO: 9 bodova